Logo Shamaro kleurlogo zwarte tekst

Over ons

WIE ZIJN WIJ

Hoi, wij zijn Robert Vermeulen en Tamarah Vermeulen-Markus. We wonen samen met onze twee dochters (Charlotte en Sophie) in het mooie Oosterhout (N.B.). Beide zijn we werkzaam bij een drukkerij als Grafisch- en Administratief medewerker. We ontwerpen hier voornamelijk familiedrukwerk. Maar uiteraard houden we ons ook bezig met allerlei andere projecten en/of opdrachten. 

Van jongs af aan zijn we allebei bezig met het maken van websites, ontwerpen van grafische producten en fotograferen. Hobby’s die we dus samen delen! Hoe fantastisch is het dan, als je deze samen kunt voegen in een eigen bedrijfje!

We zijn Shamaro begonnen als aanvulling op onze hobby, zodat we onze creativiteit niet alleen voor onszelf kunnen gebruiken, maar ook anderen kunnen helpen. De naam Shamaro komt voort uit onze namen.

S = Sophie
HA = Charlotte
MA = Tamarah
RO = Robert

WAT DOEN WIJ

WEBDESIGN / WEBHOSTING
Beide waren we dus al thuis in het maken van websites. Sinds een aantal jaren hebben we ons verdiept in WordPress websites, dit is dan ook het systeem waar we voornamelijk mee werken. Naast het maken en onderhouden van websites hebben we ook een eigen server, waardoor we ook webhosting kunnen aanbieden. Voor een klein bedrag per maand kun je bij ons de webhosting afnemen en tevens een onderhoudspakket voor het maandelijkse onderhoud aan jouw website. Wil je hier meer over weten? Kijk dan op www.shamarowebhosting.nl

FOTOGRAFIE
Fotograferen is een andere grote hobby van ons. Hoewel we dit in eerste instantie voornamelijk in familieband deden, zijn we inmiddels erg hard aan de weg aan het timmeren. Van een portretfolie, pasfoto of huwelijksreportage, wij leggen jouw/jullie mooiste momenten vast! 

Na de aanmelding voor onze eerste website, kwamen we er al snel achter dat niet ieder (startend) bedrijf beschikt over mooie professionele foto’s die gebruikt kunnen worden op de website. We zijn begonnen met het aanbieden van photoshoots voor bedrijven, zodat we direct deze kwaliteitsvolle foto’s kunnen plaatsen op de website voor een professionele uitstraling.

Al snel hadden we onze eerste bruiloft te pakken en kwamen er aanvragen binnen voor familieshoots. We haalden hier zoveel passie uit en besloten deze op te nemen in ons aanbod. 

GRAFISCHE VORMGEVING
Bij grafische vormgeving kun je bijvoorbeeld denken aan familiedrukwerk, menukaarten, uitnodigingen, spandoeken, autobelettering, flyers, visitekaartjes, huisstijl, ontwerpen van een logo, posters, 
social media reclame, promotiefilmpjes en nog veel meer.

Alles wat online gedeeld kan worden of geprint/bedrukt kan worden 
kunnen we maken!

Scroll naar boven