over ons

Wie zijn wij

Wij zijn Robert Vermeulen en Tamarah Vermeulen-Markus. Wij wonen in Oosterhout NB en zijn samen dit mooie bedrijfje begonnen.

De reden? Gewoon, omdat wij ‘computer nerds’ het leuk vinden om anderen te helpen bij de start van hun bedrijf of het helpen met de groei van hun bestaand bedrijf.

wat doen wij

wat kunnen wij betekenen?

Naast het ontwerpen en onderhouden van uw website kunnen wij ook helpen met het commerciële aspect van het bedrijf. Denk hierbij aan de social media accounts, flyers, posters, briefpapier, etc.

Wanneer u start met een eigen onderneming komt er een hoop op u af. Naast het regelen van de KvK en de bankzaken hoort een goed werkende website en alle commerciële inzetten hier uiteraard ook bij. Wij kunnen met een frisse blik met u meekijken en een goed passend advies geven.

We beginnen met een kennismakingsgesprek. Hierin leren we elkaar beter kennen, kunnen we de doelen bespreken en wellicht heeft u zelf al een aantal ideeën over bepaalde zaken. We doorlopen alle opties, bespreken wat we nodig hebben aan informatie en zodra alle benodigde gegevens binnen zijn gaan wij starten aan de opdracht!

Tussentijds houden wij contact om de laatste ontwikkelingen te bespreken. Wij gaan door tot u tevreden bent!

Wij kunnen onze prijzen laag houden omdat wij niet van onze inkomsten hoeven te leven. Naast Shamaro hebben wij allebei een goede baan als manager in een supermarkt. Ons werk is heel flexibel waardoor we iedere dag mogelijkheid hebben om te werken aan jullie fantastische opdrachten!

Visit Us

Oosterhout NB

Open Hours

Always in touch

Give Us a Call

06-55807580