1 2 3 4 5 6

Wie zijn wij


Shamaro, een hobbymatige particulier bestaande uit Robert Vermeulen en Tamarah Vermeulen Markus zijn in Oktober 2017 proffesioneel van start gegaan. Na enkele cursussen te hebben gevolgd en voor diversen personen al klaar te hebben gestaan op gebied van het ontwerpen en onderhouden van hun websites en het maken van diversen grafische materialen werd het tijd om de hobby wat verder uit te breiden. Sinds Oktober 2017 bied daarom Shamaro ook zijn/haar diensten aan u aan. Shamaro, een jonge onderneming dat zich richt op middelgroot tot kleine bedrijven, verenigingen en stichtingen. Doordat er van huis uit gewerkt wordt en er geen extra personeel aanwezig is zijn de kosten zeer laag te houden. Voor het ontwerpen van een huisstijl tot een logo, visitekaartje of de belettering voor op uw auto, een website of het onderhouden van uw digitale apparaten, bent u bij ons aan het juiste adres.


De economische crisis heeft hard toegeslagen in het bedrijfsleven, maar toch blijft de populariteit van internet onverminderd hard groeien. Er komen steeds meer websites bij, van iedere organisatie wordt verwacht dat deze een website heeft en voor vragen kunt u terecht op een website. Deze websites moeten echter wel gemaakt worden en niet iedereen heeft hier een even groot budget voor, vooral starters onderschatten dit vaak.


Een potentiele klant beslist binnen 2 tot 5 seconden of uw website wel of niet de moeite waard is, een mooi maar toch doelgericht ontwerp is dus essentieel. Al deze factoren hebben bijgedragen aan de start van Shamaro en dus is de boodschap ook duidelijk.


Wanneer u kiest voor Shamaro dan krijgt u gegarandeerd kwaliteit geleverd.