1 2 3 4 5 6

Onze werkwijze


Stap 1: 'Uw wensen op een rij'
Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we elke wens die u voor uw website, het ontwerp van uw bestand of uw interieur heeft. Stapsgewijs lopen we alle aandachtspunten langs die van belang zijn bij het ontwerpen van een website, bestand of drukwerk; van de doelstelling en de doelgroep tot het kleurenpalet en de huisstijl.


Shamaro zet uw ideeën op een rijtje en denkt waar nodig met u mee. Daarbij komen alle wensen en ideeën die u voor uw website, bestand of drukwerk heeft langs, maar wellicht ook zaken waar u nog niet over heeft nagedacht.


Aan het eind van het gesprek hebben zowel u als Shamaro een volledig beeld van uw wensen en ideeën en is er een solide basis voor een volledig op maat gemaakte website, bestand of drukwerk.


Stap 2: 'Ontwerp, goedkeuring en realisatie'
Met deze blauwdruk gaan wij aan de slag om uw ideeën en wensen, tezamen met uw huisstijl, logo en eventueel tekst- en beeldmateriaal of uw drukwerk tot een eerste opzet te smeden. Van dit ontwerp ontvangt U van ons altijd meerdere voorbeelden zodat U, voordat de bouw van de website, uw bestand of uw drukwerk daadwerkelijk begint, nog zaken kunt aanpassen, verwijderen of toevoegen.


Bij goedkeuring van het ontwerp, gaan wij over naar de volgende stap in onze werkwijze. Heeft U nog wensen, dan schaven we het ontwerp bij tot U tevreden bent.


Stap 3: 'Finishing Touch'
Zodra we de laatste check hebben afgerond, ontvangt u een mail waarin we U melden dat uw website klaar is voor lancering, uw bestand of drukwerk klaar is voor de drukker.


WEBDESIGN
Op uw aangeven zetten we uw kersverse website online en bent U direct live. Shamaro blijft na het lanceren alert op eventuele verbeterpunten. Wij zullen u dan ook naderhand om een evaluatie van het proces vragen en blijven uiteraard te allen tijde bereikbaar voor al uw technische, als inhoudelijke vragen.