1 2 3 4 5 6

Webdesign


Vormgeven en uitstraling
Webdesign; het vormgeven van je website is gekoppeld aan een eerste indruk van de bezoeker, de eerste indruk van jouw prospect of bezoeker is zeer streng. Mensen zijn sceptisch, zeker op internet. Het is dus van groot belang om een goede eerste indruk achter te laten. Onze taak bestaat uit het zo goed mogelijk vormgeven van jouw website. Wij maken van jouw website een digitaal visitekaartje.


Samen met u bespreken wij wat de inhoud moet zijn van uw website en zullen hierna een proef ontwerp maken. Alle teksten kunnen door u worden aangeleverd of door ons worden geschreven. Ook het maken van beeldmateriaal ligt binnen onze mogelijkheden.


Onderhoud
Buiten het ontwerpen van uw website kunnen wij ook zorgdragen voor de constante onderhoud aan uw website. Denk hierbij aan het veranderen van inhoud, het plaatsen van nieuwe items zoals foto’s van projecten etc. is bij ons in de juiste handen. Dit kan op basis van een onderhoudscontract of op basis van wijzigingen op uurtarief.


Bij interesse in een van onze diensten kunt u een persoonlijk op maat gemaakte offerte aanvragen. Zie hiervoor de optie Tarieven.