17-07-2021; MRI en Mama’s operatie

17-07-2021; MRI en Mama’s operatie

Afgelopen woensdag (14 juli) werd ik (de mama van Charlotte) geopereerd aan nierstenen. Geen mega grote operatie, maar het moest toch even gedaan worden! Standaard moet je een nachtje blijven slapen na zo’n ingreep, waardoor ik donderdag naar huis zou gaan.

Woensdagmiddag werd mijn man gebeld dat de MRI van Charlotte toch met spoed was aangevraagd door de neuroloog, en donderdag ochtend al zou zijn!

Oke.. lichtelijk in mn piepzak natuurlijk. Ik wil er bij zijn, ik wil bij mn dochter zijn als ze onder narcose gaat… Robert was wel vrij, en kon gewoon mee, dus logistiek was er geen probleem. Maar moreel… ik wil gewoon bij mn dochter zijn en niet in een ziekenhuisbed liggen.

De avond/nacht verpleegkundige hoorde ons verhaal aan en heeft contact gelegd met de uroloog of ik toch al savonds naar huis mocht ipv de volgende ochtend. Dat mocht!! Ik was na de narcose wel enorm misselijk, twee keer overgegeven, maar na wat eten voelde ik me weer prima.

De MRI… ging heel erg goed. Charlotte ging weer heel rustig slapen. Deze keer hadden we ervoor gekozen om zonder pedagogisch medewerker te gaan. De eerste keer, maar het ging helemaal prima!

Na de MRI komt de spanning pas… wat zou de uitslag zijn. Is alles wat wij gezien hebben wel te verklaren? Of zijn wij gewoon te overbezorgde ouders en hebben we ‘voor niets’ aan de bel getrokken?

Uren gingen voorbij… uiteindelijk stond de uitslag online.

Een uitslag die we wel hadden verwacht maar mega rauw op je dak komt. De tumor is in de afgelopen 4 maanden meer gegroeid dan in de tussenpozen daarvoor, 4 mm rondom.

Jeetje.. dinsdag worden we gebeld door de neuroloog met de definitieve uitslag. Maar gezien het feit dat ze klachten heeft, wij dingen merken EN de tumor is gegroeid …. ben ik bang dat we nu toch echt naar een behandeling gaan…

Wachten duurt zo lang !! Maar we zullen echt even moeten volhouden …

Dit bericht heeft 3 reacties.

 1. Gea jumelet

  Wat een onzekerheid probeer te genieten van iedere dag en kleine dingen heel veel sterkte geloof hoop en liefde

 2. Erica van Tetering

  Heel veel sterkte. Wat een zware tijd weer en wachten duurt dan veel te lang. Is jou operatie verder wel goed gegaan en heb je minder pijn ? Ik denk aan jullie ❤

  1. Tamarah

   Mijn operatie ging minder goed dan ze hadden verwacht. De niersteentjes waren verkleefd tegen de wand van de urineleider aan. Dus ze hebben deze moeten weg schrapen. Hierdoor hebben ze dus flink was beschadigd, het is nu even afwachten hoe dat hersteld. Ik heb nu vooral nog pijn van de operatie zelf. Tot nu toe geen pijn meer van de steentjes.

Geef een antwoord

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.