13-07-2021; Bezoek neuroloog

Vandaag hadden we een afspraak staan bij de neuroloog en de neuropsycholoog. We merken een aantal weken dat het gedrag van Charlotte achteruit gaat en op school merken ze dat haar werkhouding achteruit gaat i.p.v. vooruit. Ook zien we haar steeds vaker vallen, wat kan duiden op een eventuele groei in de tumor/cyste.

We konden ons verhaal doen en de neuroloog vond het verstandig om in ieder geval een MRI te plannen binnen nu en 2 weken. Nog voor onze vakantie dus. Niet zozeer omdat hij er zelf helemaal van overtuigd is dat het foute boel is, maar meer om eventueel dingen uit te sluiten.

Heel fijn, want niemand kan natuurlijk door het hoofd van Charlotte heen kijken en zien wat er gaande is. We hopen uiteraard op vals alarm, maar iets in ons is wel bezorgd. Dit omdat namelijk in december 2019 ook deze symptomen aan bod kwamen en toen bleek er een cyste te zitten die weer net zo groot was als de 1e keer. Een operatie volgde toen … met alle gevolgen van dien.

Dit wil niet zeggen dat dit nu ook het geval is, maar toch maar even laten checken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.