02-01-20; De Efteling!

Vandaag zijn we een dagje naar de Efteling geweest met Yvette en haar twee meisjes en ik met onze meisjes. Het was echt een super gezellige dag. Allebei de papa’s moesten werken, zij kwamen later aanschuiven bij het eten.

Charlotte heeft sinds vanmiddag weer veel last van haar oogje. Zalfje wou ze niet, maar moest toch echt wel gedaan worden. Het werd rood en deed pijn. Uiteindelijk wou ze toch een zalfje, maar het kwaad was al geschied.

Ik denk dat die nieuwe bril straks wel een gedeelte hiervan weg kan nemen. Nu komt haar oog steeds in aanmerking met droge lucht van buitenaf en al het vuil dat in de lucht hangt. Met een bril is dat al een stuk minder.

Laten we hopen dat hij snel klaar is en dat het helpt.

Het lopen in de Efteling was wel wat vermoeiend voor Charlotte. Dan kun je goed merken dat het nog niet zo lang geleden is dat ze geopereerd is. Gelukkig hadden we allebei de kinderwagen mee, dus ze heeft kunnen zitten wanneer ze moe was.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.