23-12-19; We mogen naar huis!

Vanmorgen heeft Arnoud alle draadjes eraf gehaald. Vanaf nu krijgt ze alleen nog maar paracetamol in tabletvorm en mocht het nodig zijn dan zetten we een zetpil diclofenac. Dit is vandaag niet meer nodig geweest!

We hadden vanmiddag om 14:00 uur nog een afspraak met logopedie en de revalidatiearts is nog langs geweest. De revalidatiearts heeft een rapport klaargezet voor Revant in Breda, met alle laatste nieuwe ontwikkelingen. Ook de logopediste heeft een verslag gemaakt zodat de logopedie door hun kan worden opgepakt.

De oogarts is op de hoogte gebracht door de neuroloog over haar oogje. De oogarts vond het niet nodig om haar te zien, maar heeft druppels voorgeschreven om haar te helpen het oogje rustig te krijgen.

Hier moesten we nog vrij lang op wachten, maar na dit alles konden we om 17:15 uur eindelijk lekker naar huis!

Sophie ophalen bij opa en oma en lekker naar huis met zijn alle! Morgen Beau ophalen en dan is de familie weer compleet. Wat fijn allemaal zeg!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.