31-07-19; De zuster verstoppen

Als je zo fit bent, dat je zelfs de zuster onder de knuffels verstopt, dan is het tijd om lekker naar huis te gaan! Morgen na de MRI-scan mogen we lekker naar huis! Yeah!

Allereerst willen wij alle vriendjes, vriendinnetjes, familie, kennissen en collega’s van papa en mama bedanken voor alle lieve berichtjes, kaartjes, cadeautjes, ballonnen en nog veel meer! Dit heeft ons echt super goed gedaan de afgelopen dagen!!

We hebben gespeeld met de fysiotherapeut en de revalidatiearts in de gymzaal van het PMC. Dit ging heel erg goed. De motoriek is vele malen beter dan voor de operatie, dus daar zijn wij erg blij mee!
Nadat Charlotte een aantal oefeningetjes gedaan had met de artsen, mocht ze even zelfstandig gaan spelen terwijl papa en mama met de artsen kletsten.

Opeens gebeurd er iets waardoor mijn hart letterlijk even een tik over sloeg. Ze klom op de balken en maakte een koprol! Uhm… Charlotte, je weet dat je nog maar een paar dagen geleden bent geopereerd IN je hoofd?!
Man wat stond de tijd even stil voor ons!

De artsen moesten wel een beetje gniffelen om onze reactie. Het is voor een kind heel normaal om alles weer te doen zoals vroeger, als ze zelf voelen dat het kan. Wij volwassenen hebben de neiging om overal over na te denken. Bij alles wat we doen hebben we een ‘wat als’ gedachte. Vaak onbewust.

Voor nu is het advies om lekker thuis te herstellen en pas een plan samen te stellen in de volgende afspraak. Dan gaan we de puntjes op de i zetten.

Vandaag heeft ook de neuroloog even afscheid genomen voor nu. Binnenkort komen we bij hem weer op controle en hij zal onze behandeld arts worden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.