We stellen ons graag even voor!

Beste lezer,

Ik wil ons graag even voorstellen! Wij zijn Robert en Tamarah Vermeulen.
Sinds 2011 zijn wij samen en hebben ons inmiddels geupgrade tot een echt gezinnetje. Compleet met 2 mooie meisjes (Charlotte uit 2014 en Sophie uit 2017) en uiteraard een hond om het plaatje compleet te maken!

Sinds een aantal jaar zijn wij onze krachten gaan bundelen in een eigen bedrijfje, wel als hobby, maar echt onze passie! Robert is goed is het maken van websites en ik ben goed in grafische vormgeving en het ontwerpen zit in mijn bloed! We bedachten de naam: Shamaro. Heel cliché, dat wel, maar wel leuk! De S is van Sophie, HA is van cHArlotte, MA is van taMArah en RO is van RObert.

Beide werken wij (Robert fulltime en ik parttime) in een supermarkt. Robert als Supermarktmanager en ik als Assistent Supermarktmanager. Nee, we werken niet in dezelfde winkel. Gelukkig maar!

Alles liep op rolletjes en we hadden een goed leventje. Tot dat ene moment … 25 juli 2019 veranderde ons leven. Onze oudste dochter kreeg de diagnose hersentumor en de achtbaan begon!

Een verpleegkundige in het ziekenhuis zei tegen me, weet je wat ik zou doen als ik jou was. Ik zou een dagboekje bijhouden vanaf nu, zodat Charlotte later alles kan terug lezen. Dat vond ik zo’n tof idee, dat ik dit ben gaan doen. Later kwam Robert met het idee om alles online te zetten. In ons eigen Blog systeem. En, TADA!! Hier is hij dan. Het dagboek van ons gezin, met de momenten en dingen wij allemaal meemaken. Voornamelijk over Charlotte en alles wat we met haar moeten meemaken, maar ook dagjes weg met allebei de kindjes, of andere dingen.

Schroom niet als je vragen hebt, je kunt ons alles vragen! Reageren onder de blog’s kan uiteraard ook!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.